• Bestel voor 22.00 uurMorgen in huis*
 • Gratis verzendenNederland / België
 • Professioneel adviesVraag het de expert
 • 14-dagen-probeertermijnNiet goed? Geld terug!*
 • Achteraf betalenOnline bestellen

Betalen

Betaalmogelijkheden

U kunt op veilige wijze betalen middels iDEAL, Visa, Mastercard of achteraf met Multifactor.

Praktijken, zorginstellingen en ziekenhuizen kunnen op rekening bestellen. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Bij online betalingen kunnen wij u bestelling dezelfde dag nog verzenden.

Indien u moeite heeft met doen van online betalingen, wordt u verzocht telefonisch contact met onze klantenservice op te nemen op 0299-405328 om een alternatief te bespreken.

 • iDEAL
  (Alleen voor klanten met een Nederlands bankrekening) Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct betalen met iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
 • Creditcard (Visa en Mastercard)
  Wij accepteren internetbetalingen met Visa en Mastercard. U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met MultiSafepay, een organisatie gespecialiseerd in beveiligde internetbetalingen en uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
 • Mister Cash/Bancontact
  (Alleen voor klanten met een Belgisch bankrekening). Met Mister Cash/Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders bij de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank veilig online aankopen doen middels hun bankpas.
 • Achteraf betalen met Multifactor
  (Alleen voor Nederlandse klanten). Ontvang eerst uw bestelling en betaal vervolgens uw digitale factuur binnen 14 dagen aan MultiFactor.  MultiFactor voert voor Goodlite het volledige achteraf betaalproces uit. Ter goedkeuring van uw verzoek achteraf te betalen voert MultiFactor online een 'real-time' gegevenscontrole uit en gaat u automatisch akkoord metachteraf betalen de acceptatievoorwaarden en betalingsvoorwaarden van MultiFactor. Als uw verzoek is geaccepteerd ontvangt u na enkele dagen via de e-mail een betaalverzoek van MultiFactor om de gekochte producten te betalen. U betaalt hierbij het bedrag direct aan MultiFactor en niet aan Goodlite. Met het gebruik van deze betaaloptie kunt u bij ons producten bestellen tot een maximale waarde per bestelling van € 300,00. MultiFactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met MultiFactor opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de MultiFactor website.

Veilig bestellen en betalen

Goodlite garandeert veilig shoppen, uw persoonlijke gegevens en orders zijn in goede handen door het gebruik van SSL beveiliging en McAfee Secure.

SSL beveiliging:

Pagina's met belangrijke en vertrouwelijke informatie worden met gecertificeerde SSL verbindingen (het Secure Socket Layer – Protocol) tot stand gebracht. Het protocol maakt gebruik van een beveiligde verbinding tussen de browser en een secure internet server. Daarnaast wordt het bericht gecodeerd waardoor de gegevens voor derden niet zichtbaar zijn. Door het gebruik van het SSL - protocol wordt het risico dat gegevens worden onderschept wanneer ze over het internet worden verstuurd drastisch verminderd.

McAfee Secure

McAfee is een van de grootste computerbeveiligingsbedrijven ter wereld. Deze site wordt dagelijks uitgebreid door McAfee getest op mogelijke toegang van bijvoorbeeld hackers  tot vertrouwelijke gegevens. Indien op de homepage van deze site het McAfee Secure logo met datumvermelding wordt getoond, dan beschouwt McAfee deze site, op deze dag, als ‘veilig’.

goodlite.nl download