• Bestel voor 22.00 uurMorgen in huis*
 • Gratis verzendenNederland / België
 • Professioneel adviesVraag het de expert
 • 14-dagen-probeertermijnNiet goed? Geld terug!*
 • Achteraf betalenOnline bestellen

Garantie

Ook voor een optimale garantie moet u bij Goodlite zijn.

Voor alle op onze internetsite vermelde producten is Goodlite de officiële en exclusieve distributeur in Nederland. Lampen van dubieuze kwaliteit zijn voldoende verkrijgbaar op het internet en zelfs in de winkels. Goodlite selecteert en distribueert echter alleen zeer hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit die wij leveren is de kans op een defect klein, maar kan altijd een keer voorkomen. Vanwege de uitstekende relatie met de fabrikanten garanderen wij een uitstekende en snelle service in het geval van een defect.

Onze garantie: Goodlite staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Voor de duidelijkheid: garantie wordt verleend door de fabrikant of importeur en vrijwel nooit door de winkel waar u het artikel koopt. Zoals hierboven eerder aangeven zijn wij voor alle producten die worden aangeboden op deze site de officiële en geautoriseerde distributeur. Bij een aankoop via onze site zit u zeer dicht ‘op de bron' wat de en behandeling van uw probleem en de nakoming van de garantie in snelheid ten goede komt.

Garantieperiode

De periode waarin het product onder garantie wordt vergoed/gerepareerd kan verschillen per product of merk. Daarbij kan het zelfs zo zijn dat verschillende onderdelen van het product een verschillende garantieduur hebben. De garantieduur van ieder product kunt u vinden in de productspecificaties op deze site en in de gebruikershandleiding. Gedurende deze periode heeft u recht op een kosteloze reparatie van uw aankoop. Slechts de verzendkosten naar Goodlite zijn voor uw rekening.

Uitsluiting van garantie

Er zijn een aantal redenen waardoor uw recht garantie komt te vervallen:

 • Indien de originele aankoopbon niet kan worden overgelegd, gewijzigd of onleesbaar is gemaakt.
 • Indien het type- en/of serienummer van het product is verwijderd, gewijzigd of onleesbaar is gemaakt.
 • Bij onoordeelkundig gebruik (gebruik anders dan volgens de gebruiksaanwijzing).
 • Bij niet-consumptief gebruik (bijvoorbeeld verhuur).
 • Bij beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid.
 • Bij van buitenaf komend onheil (b.v.: blikseminslag, stroomuitval, natuurrampen, etc.).
 • Indien het product niet door Goodlite in circulatie is gebracht.
 • Indien de garantietermijn is verstreken.
 • Indien anderen dan Goodlite, zonder voorafgaande toestemming van Goodlite, herstel- of andere werkzaamheden aan het product hebben uitgevoerd.

Een technisch mankement geeft geen recht op teruggave van het aankoopbedrag.

Procedure

Indien u problemen ervaart met uw product en aanspraak wilt doen op de garantie, dient u altijd eerst contact op te nemen met onze klantenservice op +31(0)299-405328. Onze ervaring leert dat veel problemen worden veroorzaakt door ontwetendheid en dat veel problemen op afstand met goede instructies zijn te verhelpen.

Indien het probleem niet telefonisch verholpen kan worden dan zal een andere procedure worden gestart waarbij het product retour moet worden gestuurd naar Goodlite. Aangezien lichttherapie vaak in therapievorm wordt gebruikt begrijpen wij dat een snelle behandeling van het probleem gewenst is. Wij stellen daarom alles in het werk om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Klanten die direct via Goodlite.nl een product hebben aangekocht zullen wij, indien mogelijk, simultaan aan uw retourzending, direct een vervangend exemplaar sturen. Op deze wijze kunt u uw behandeling zo snel mogelijk voortzetten. Dat is pas garantie!

Kijk voor meer informatie ook bij RETOURZENDINGEN.

 

 

 

 

 

goodlite.nl download