• Bestel voor 22.00 uurMorgen in huis*
  • Gratis verzendenNederland / België
  • Professioneel adviesVraag het de expert
  • 14-dagen-probeertermijnNiet goed? Geld terug!*
  • Achteraf betalenOnline bestellen

Goodlite

Goodlite is in 2007 opgericht en is gespecialiseerd in lichttherapie. De oprichter, René van Klaveren, is jarenlang nationaal en internationaal werkzaam geweest bij diverse beursgenoteerde farmaceutische bedrijven. In zijn laatste functie bij Wyeth Pharmaceuticals (in 2010 opgegaan in Pfizer) was hij verantwoordelijk voor een toonaangevend antidepressivum. Deze expertise op het gebied van neuroscience en medische wetenschap vormt nog steeds een belangrijk fundament waarmee wij u optimaal kunnen adviseren in de aankoop en gebruik van de meest hoogwaardige lichttherapielampen.

Hoogwaardige lichttherapielampen

Goodlite selecteert en distribueert alleen hoogwaardige lichttherapielampen en lichttherapiebrillen van gerenommeerde fabrikanten die kunnen voldoen aan onze strenge eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Zo bieden wij alleen medisch goedgekeurde, evidenced based geneeskundige lampen aan. Voor alle op de website van Goodlite aangeboden producten is Goodlite de exclusieve en officiële Nederlandse distributeur. Wij verkopen deze lampen direct aan consumenten, artsen, praktijken en instellingen zoals ziekenhuizen, maar leveren ook aan gezondheids- en thuiszorgwinkels.

Samenwerking met artsen en specialisten

Goodlite werkt nauw samen met wetenschappers, artsen, klinieken en specialisten. Goodlite adviseert en laat zich in haar bedrijfsvoering door medici adviseren. De constante kennisuitwisseling met artsen is een belangrijke succesfactor in de snelle groei van de activiteiten van ons bedrijf.

Optimale service

Dankzij onze door artsen erkende expertise op het gebied van lichttherapie en de nauwe samenwerking met artsen, wetenschappers en fabrikanten kunnen wij u een optimale service bieden, voor, tijdens en na de aankoop van een van onze producten.

Anno 2010 is Goodlite actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Naarden.

Bedrijfsgevens Goodlite

Vestigingsadres Amsterdamsestraatweg 15-H
  1411 AW  NAARDEN
Postadres Postbus 5193
  1410 AD NAARDEN
Telefoonnummer +31(0)299 - 405 328
Faxnummer +31(0)35 - 678 1476
E-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Bankrekening

ABN AMRO 46.28.43.122

IBAN / SEPA NL28ABNA0462843122
BIC ABNANL2A
KvK Almere 34273448
BTW nummer NL196042355B01
goodlite.nl download