• Bestel voor 22.00 uurMorgen in huis*
 • Gratis verzendenNederland / België
 • Professioneel adviesVraag het de expert
 • 14-dagen-probeertermijnNiet goed? Geld terug!*
 • Achteraf betalenOnline bestellen

Lichttherapie met effectiviteitgarantie

De aanschaf van een goede lichttherapielamp is een uitstekende investering in uw gezondheid. Mits u een goede lichttherapielamp koopt! U bent echter zuinig op uw geld. Als u baat heeft bij lichttherapie is het aankoopbedrag te overzien. Maar wat als het niet werkt? Daarnaast is het ook nog eens zo dat er op het internet en in winkels veel ‘rommel’ wordt aangeboden, waar u weinig effect van mag verwachten. Zonde van uw geld!

Goodlite biedt u de allerbeste lichttherapielampen. Voor optimaal effect. Onze belofte is dan ook eenvoudig: NIET TEVREDEN? GELD TERUG!

Indien u een lichttherapielamp aankoopt via de webshop van goodlite.nl kunt u de aankoop ongedaan maken als het product u binnen 14 dagen na ontvangst niet bevalt om welke reden dan ook, waarbij u het volledige aankoopbedrag terugkrijgt! Deze probeertermijn van 14-dagen is ruim voldoende om er achter te komen of u baat heeft bij lichttherapie.

Waarom deze 14-dagen-probeertermijn?

In de wet 'kopen op afstand' is geregeld dat "u een afkoelingsperiode heeft van 14 dagen om zonder opgaaf van reden het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden."

Wij bieden een assortiment aan zeer hoogwaardige lichttherapielampen. De kans op een succesvolle behandeling is hierdoor groot. 100% garantie op de effectiviteit kan echter nooit worden gegeven. Maar wat als precies u er geen baat bij heeft? Zonde van uw aankoop, zonde van het geld. Om er achter te komen of u er baat bij heeft, moet u het product toch echt eerst gebruiken. Veel aanbieders bieden u wel een ruime periode om de aankoop ongedaan te maken, maar geven aan in de kleine lettertjes dat het apparaat in deze periode alleen visueel mag worden beoordeeld en niet mag worden gebruikt. Bij ons mag dit echter wel! De termijn van 14 dagen is ruim voldoende om er achter te komen of u baat heeft bij lichttherapie.

"Prijzen rond €200 lijken misschien heel hoog voor een lamp voor lichttherapie, maar voor een doeltreffende behandeling van een serieuze aandoening is het eigenlijk een koopje" Test Consumentenbond oktober 2012.

Met onze 14-dagen-probeertermijn loopt u geen aankooprisico.

Voorwaarden

 • Deze 14-dagen-probeertermijn is alleen van toepassing voor klanten die het product hebben aangekocht via goodlite.nl / shop.goodlite.nl.
 • De probeertermijn gaat in op de dag van levering, dat wil zeggen de dag dat iemand het pakket (namens uw huishouden) in ontvangst heeft genomen van de vervoerder.
 • Het pakket binnen 14 dagen na het verstrijken van de herroepingsperiode naar ons te worden teruggestuurd. De verzenddatum (afstempeldatum door de vervoerder (bijv. PostNL) is hier voor maatgevend.
 • Tijdens de probeertermijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product. Indien wij (grove) beschadigingen aan het apparaat constateren dan behoudt Goodlite het recht de schade in mindering te brengen op het aankoopbedrag.
 • Nederlandse klanten betalen geen portokosten en kunnen gebruik maken van het gratis antwoordnummer. Belgische klanten zijn wel verantwoordelijk voor de kosten van retournering. Deze bedragen via de pakketkost van Bpost € 16,40.

Procedure retourzenden

 • Verpak het product op dergelijke wijze dat schade tijdens het transport wordt geminimaliseerd.
 • Voeg een briefje toe met uw naam, adresgegevens, factuurnummer en bankrekeningnummer of download het RETOURFORMULIER KLANT GOODLITE.
 • Stuur het pakket op naar

(Nederlandse klanten)
Goodlite
Tevredenheidsgarantie
Antwoordnummer 1473
1410 WC  NAARDEN

(Belgische klanten)
Goodlite
Tevredenheidsgarantie
Amsterdamsestraatweg 15-H
1411 AW NAARDEN
Nederland

 • De binnenkomst van het pakket wordt door Goodlite per e-mail aan u bevestigd.
 • Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na het verstrijken van de probeertermijn/herroepingsrecht naar u overgemaakt. De terugbetaling verloopt via de betaalmethode die u intieel heeft gebruikt. Dus als u met creditcard heeft betaald, zal het bedrag via uw creditcardrekening worden gecrediteerd.
 • Goodlite is niet verantwoordelijk voor opgelopen schade aan het pakket en/of zoekraken van het pakket tijdens transport. Vraag een verzendbewijs als u het pakket via het postkantoor naar ons verstuurd.
goodlite.nl download