• Bestel voor 22.00 uurMorgen in huis*
  • Gratis verzendenNederland / BelgiĆ«
  • Professioneel adviesVraag het de expert
  • 14-dagen-probeertermijnNiet goed? Geld terug!*
  • Achteraf betalenOnline bestellen

Verzenden

Informatie over het verzenden van uw bestelling:

Verzendkosten

Alle prijzen weergegeven op de internetsite zijn inclusiefverzendkosten naar adressen in Nederland en Belgiƫ.

Levertijd

Al onze producten kunnen wij direct uit voorraad verzenden. Bestellingen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 22.00 uur zullen wij dezelfde werkdag nog verzenden. Bestellingen op zaterdag en zondag voor 22.00, worden op zondag verstuurd. Normaliter betekent dit dat het product de volgende dag wordt afgeleverd.

De levertijd aan buitenlandse adressen bedraagt 2 tot 4 werkdagen.

U ontvangt per e-mail een track-en-tracecode waarmee u het pakket kunt volgen.

Verzenden via PostNL

Wij verzenden uw bestelling met de Pakketservice van de PostNL. Zij bezorgen uw bestelling overdag op het door u aangegeven verzendadres. Mocht u bij de eerste bezorging niet thuis zijn dan biedt de chauffeur het pakket een dag lager nog een keer aan. Mocht er ook dan niemand aanwezig zijn dan laten zij een berichtgeving achter waarmee u de volgende dag uw bestelling kunt ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Tip: U kunt uw bestelling ook op uw werk laten afleveren, dan weet u zeker dat u het snel ontvangt.

PostNL pakketservice bezorgt op onderstaande tijden:

  • Maandag: overdag
  • Dinsdag t/m vrijdag: van 09.00-21.30
  • Zaterdag: overdag

Bezorgafspraak

Het is helaas niet mogelijk om een bezorgafspraak te maken. We zijn afhankelijk van de chauffeursroute van PostNL Pakketservice. Wel blijkt in de praktijk dat de chauffeurs in de ochtend vooral langs de zakelijke afleveradressen rijden. In de middag en avond volgen de afleveradressen in woonwijken.

Veranderde levertijden

Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren wanneer een product niet binnen de aangegeven termijn kunnen verzenden. U wordt per email op de hoogte gebracht.

goodlite.nl download