Goodlite Lichttherapie

Goodlite is in 2007 opgericht en is 100% gespecialiseerd in lichttherapie. De oprichter, René van Klaveren, is jarenlang nationaal en internationaal werkzaam geweest bij diverse beursgenoteerde farmaceutische bedrijven. In zijn laatste functie bij Wyeth Pharmaceuticals (in 2010 opgegaan in Pfizer) was hij verantwoordelijk voor een toonaangevend antidepressivum. Deze expertise op het gebied van neuroscience en medische wetenschap vormt nog steeds een belangrijk fundament waarmee wij u optimaal kunnen adviseren in de aankoop en gebruik van de meest hoogwaardige lichttherapielampen.

Hoogwaardige lichttherapielampen

Goodlite selecteert en distribueert alleen hoogwaardige lichttherapielampen en lichttherapiebrillen van gerenommeerde fabrikanten die kunnen voldoen aan onze strenge eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Zo bieden wij alleen medisch goedgekeurde, evidenced based geneeskundige lampen aan. Voor alle op de website van Goodlite aangeboden producten is Goodlite de exclusieve en officiële Nederlandse distributeur. Wij verkopen deze lampen direct aan consumenten, artsen, praktijken en ziekenhuizen.

Samenwerking met artsen en specialisten

Goodlite werkt nauw samen met wetenschappers, artsen, klinieken en specialisten. Goodlite adviseert en laat zich in haar bedrijfsvoering door medici adviseren. De constante kennisuitwisseling met artsen is een belangrijke succesfactor in de snelle groei van de activiteiten van ons bedrijf.

Optimale service

Dankzij onze door artsen erkende expertise op het gebied van lichttherapie en de nauwe samenwerking met artsen, wetenschappers en fabrikanten kunnen wij u een optimale service bieden, voor, tijdens en na de aankoop van een van onze producten.

Anno 2018 is Goodlite actief in heel Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Naarden.

Bedrijfsgevens Goodlite

Vestigingsadres
Amsterdamsestraatweg 15-H
1411 AW NAARDEN

Postadres
Postbus 5193
1410 AD NAARDEN

Telefoonnummer: 31(0)299 - 405 328
E-mail: info#goodlite.nl

Bankrekening: ABN AMRO 46.28.43.122
IBAN / SEPA; NL28ABNA0462843122
BIC: ABNANL2A
KvK Almere: 34273448
BTW nummer: NL196042355B01